​​​Monika Bastin

Vi lever i en tid där vi ska navigera mellan konstanta informationsflöden i en turbulent värld där vi möter livet i allt vad livsresan erbjuder.
Min vision är att erbjuda vägar till att du ska få möta dig själv med en skönare tillit till dina förmågor och resurser. Att du får möjligheter att utforska och stärka din relation till dig själv och få kontakt med din inre kompass och vilja för att mer leva i din potential.
I mitt yrkesliv har jag alltid varit starkt engagerad i inkludering och i kraften när alla är en del av sammanhanget med sina unika förmågor och potential.
Min erfarenhet av att möta psykisk ohälsa i yrkeslivet och i nära relationer har gett mig levande kunskap om betydelsen av självkännedom och inkludering.
Det finns en starkt läkande kraft i att återknyta kontakten till våra behov och att lyssna till vår längtan, att få kontakt med viljan och ge den möjlighet att som kompassnålen leda oss i våra val för hälsa och livskvalitet.
Jag har ett fördjupat intresse i tankens kraft och sinnets rörelser med förmågor och begränsningar. Med mitt intresse för sinnets rörelser följer andningen, andetagets påverkan på hälsa och vitalitet, vår livsenergi. Jag har även ett fördjupat intresse för frekvenser, ljud och healing. Hur vibrationer påverkar kroppen fysiskt, mentalt och metafysiskt.
Med mig möter du Kundaliniyoga som är en del av mitt liv sen 16 år, jag är internationellt certifierad Kundaliniyoga – och meditationslärare steg 1 och 2. Jag undervisar i och organiserar utbildningar i steg 1 och 2.
Jag  är verksam som Diplomerad Samtalsterapeut i Psykosyntes. I Psykosyntesterapin ingår bla ACT, Schematerapi och grundläggande Psykoterapi.
I grunden är jag legitimerad Förskollärare med snart 30 års erfarenhet av att jobba med barn och vuxna i olika sammanhang. Jag är Kurator på en högstadieskola där jag även undervisar i ämnet Personlig Utveckling.

- Diplomerad Samtalsterapeut Psykosyntes

- Skolkurator

- - Familje och seminarie handledare enligt Jesper Juul.

- Internationellt certifierad Kundaliniyoga - och meditationslärare steg 1 med Shiv Charan Singh som huvudlärare.

- Internationellt certifierad Kundaliniyoga - och meditationslärare steg 2
  level 2 moduler: Stress & Vitality, Conscious Communication, Authentic Relationships,
  Mind & Meditation, Lifecycles & Lifestyles.

- Sat Nam Rasayan, yogisk healing.

- Reiki Healing första,andra & tredjegraden.

- Medial utbildning 2 - år

- Utbildad i Barnyoga

- Gravid yoga lärare / " Mothers journey"

- Förskollärare med snart 30 års erfarenhet av att jobba med barn och vuxna. Har drivit enskild förskola i 14 år.
Har bred erfarenhet av att möta barn och vuxna i olika sammanhang.






Kontakt:
073-0541467 
Du hittar också Arbrå KundaliniYoga  på Facebook 

​​​​