Sat Nam Rasayan / yogisk healing

Sat Nam Rasayan ger dig djup avslappning till både kropp och själ. Spänningar och stress reduceras, obalanser ges en chans att läka ut och du får möjlighet att komma i sann kontakt med dig själv. Ett effektivt redskap för att läka emotionella, fysiska och själsliga obalanser.
Sat Nam Rasayan är en avslappningsteknik med rötter i Indien och Tibet och med djup förankring i yoga traditionen.
Sat Nam Rasayan betyder Djup Gudomlig Avslappning som sker genom det neutrala medvetandetillstånd som kallas för " the sacred space". 

Under själva behandlingen ligger du ner, fullt påklädd under en filt och bara vilar. Behandlaren sitter lugnt och stilla bredvid dig i tystnad och djup meditation.

Behandlingen tar ca 45 min.


Distanshealing
Behandlingen kan även ges på distans.

ca 30 min



Gong session

Vid ett gongbad översköljs ditt inre av ljudet och vibrationerna från Gongen. Du badar i ett ljudhav, en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också känner i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vårt system och påverkar djupt på cellnivå. 
Gongens vibration har en stressreducerande effekt då vibrationerna aktiverar vårt parasympatiska nervsystem och hjälper till att släppa djupt liggande spänningar.

Sessionen tar ca 1 tim



Dr Bachs Blomessenser

Dr Edward Bach upptäckte att blomessenser hjälper att balansera olika känslotillstånd. Han insåg sambandet mellan känslomässiga tillstånd och fysiska sjukdomar.
Han ville hjälpa sina medmänniskor att åter hitta harmoni mellan kropp, själ och ande.
Han framställde essenser från vilda blommor, buskar och träd och utvecklade ett healing system bestående av 38 olika blomessenser.
Bachs blomsterterapi är ett sätt att återställa harmonin och återskapa kontakten till energins urkälla.






Ring för tidsbokning 073-054 14 67